Parkfesten 2011

Datumen för nästa års festival är satta.

fre–lör 1–2 juli 2011.

…vi ses då!

/Parkfesten Crew

Tack!

Tusen tack till alla fantastiska besökare, funktionärer och artister.

Parkfesten 2010 blev en oförglömlig upplevelse tack vare er!

Vi ses nästa år!

Ännu fler artister!

Vi släpper ett gäng artister till… NU är programmet nästan snart klart. OBS! Det nuvarande på hemsidan kommer alltså uppdateras lite inom snart framtid.

The Submissions

Trion The Submissions bildades 2004 och spelar galet bra garage-punk-rock med attityd, känsla och finess. The Submissions är en intensiv liveakt som levererar och sällan lämnar någon oberörd. Loket är i rullning, du vill inte stå i vägen!

www.myspace.com/thesubmissions

Thee Satans

”För oss i Thee Satans är det 60’s garage, party, tre ackords riff och håll i gång i skogen som vi leverera till er”

www.myspace.com/thesatans

Davy Jones

Nu har vi alltså inte bokat den engelska killen från gamla Monkees utan en rock’n’roll kvintett från Örebro som snott hans namn helt sonika. Tre tjejer och två pojkar kommer till Parkfesten och levererar sin galna rock.

www.myspace.com/davyjonesrockass

Nora Dylan Band

Med de legendariska orden ”Vi är inte ett cover-band i den bemärkelsen, vi spelar ju bara låtar av Bob Dylan” så får nog Nora Dylan Band snarare ses som en hyllning av den store viskonstnären.

Margolies

Med inspirationskällor som P J Harvey, Hole och Dusty Springfield hittar man Örebros svar på Pixies, om du frågar oss. Pop av det mer melankoliska slaget men med riv.

www.myspace.com/margolies

Guilherme [Sao Tome] – Tyvärr inställt p.g.a förhinder!

Programtider

Programmet är på gång att bli färdigställt. Vi presenterar nu ett preliminärt spelschema som vägledning, då många efterfrågat tider för var konsert.

OBS! Detta spelschema är preliminärt och vi reserverar oss för ev. ändringar.

Våra headliners (de i stor text ovan) speltider är dock mer eller mindre spikade och återfinns även på deras presentationssidor.

Klicka på respektive dag för att se tider för respektive scen:

FREDAG 16/7 | LÖRDAG 17/7

Det kommer mera!

Nu släpper vi fler artister i rasande takt. Programmet kommer nästan fördubblas från nuvarande mängd artister inom loppet av en vecka. Några har ni säkert redan sett stå med på affischen.

Vega K och Sjömansorkestern

En stilla havsbris i blått, ett hav som tagit musikalisk gestalt och som gungande vaggar vilsna skepp över sitt djupa blå, mot okänt mål. Med lika komplex som enkel musik berättar Vega K och Sjömansorkestern underfundiga berättelser på rim.

myspace.com/sjomansorkestern

Science Fixion

Hiphop med vibbar av hardcore. Budskapet är att förmedla orättvisorna som finns i världen. Med inslag av 90-tals Wu-Tang inspirerade beats så är SCIENCE FIXION redo för och göra sig ett namn i den svenska hiphop underjorden.

myspace.com/barbarenlbg

Coconut Slaying

DJ-duon som bryter mot alla klassiska dj-normer, ständigt med ena foten i djungeln och den andra på dansgolvet. Flerfaldigt hyllade i Nerikes Allehanda för att ha varit en unik fräsch fläkt i Örebros uteliv. Genreöverskridande resa genom musik där man som medpassagerare aldrig vet var man kommer hamna i musikvärlden. Coconut Slaying kommer avsluta fredagen med festyra.

www.coconutslaying.com

Osten Af Mozzarella

Efter 8 år inom musikbranschen har Fredrik Engström, även känd som Osten af Mozzarella, en trogen skara lyssnare och vinner ständigt nya fans med sin kompromisslösa och alternativa rap om ett hiphopliv långt ifrån USA´s ghetton. Rykten säger att Osten lyckats släppa låtar i flytande form, men trovärdiga ögonvittnen saknas.

myspace.com/ostenafmozzarella