Björn J:son Lindh, Ted Ström & Torbjörn Carlsson

MySpace sida MySpace spotify Spotify | Spelar LÖRDAG kl. 20.00

Björn J:son Lindh

Började i grupper som Atlantic Ocean och som flitig producent av Cornelis och Bernt Staf m fl och inte minst egna plattan Ramadan. Björn har under åren gjort många egna CD och ”Brusa högre lilla å” och ”Härifrån till evigheten” är några av hans mest kända låtar. Han har gjort mycket filmmusik, t ex till Jägarna och till norska tv-serier efter Karin Fossums deckare.

Björn spelar flöjt och keyboards.

Ted Ström

På 70-talet med i grupperna Contact och Norr-bottens Järn. Skrev låtar som Hon kom över mon och Samma vindar. Gjorde flera egna plattor under 80-90-talen och bland hans mest kända låtar är Vintersaga. Ted har gjort mycket filmmusik, bl a till nästan alla Lars Molins filmer och tv-serier. Spelar fortfarande då och då med Contact.

Ted sjunger och spelar gitarr.

Torbjörn Carlsson

Gudabenådad gitarrist som också jobbar som kompositör, tekniker och producent i egna studion i Åmål. Torbjörn har gjort flera egna CD  under senare år bl a tillsammans med Björn J:son Lindh. Han har också gjort musiken till poeten Thorwald Olssons CD ”Revolt” som har fått ett fantastiskt bemötande av både publik och recensenter.

Torbjörn spelar gitarr.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=3WyKkVSbCA0