Tack för i år!

Vi är oerhört glada över att så många dök upp på Parkfesten 2012. Den enträgna musikfestivalen i Nora Folkets Park nådde nya framgångar och slog besökarrekordet från 2008. Vi vill passa på att tacka alla artister, volontärer och sponsorer som har bidragit till att Parkfesten gick att genomföra i år. Viktigast är dock att tacka alla underbara besökare som fortsätter att dyka upp på vår lilla festival. Vad som händer i framtiden återstår att se, men en sak är säker och det är att Parkfesten kommer att komma tillbaka. När det blir, det får vi se…

Med vänliga hälsningar,

Föreningen Levande Musik i Nora

Parkfestens restaurang

Här nedan följer lite information om vår restaurang på Parkfesten. Vi har öl- och vinrättigheter samt skäliga priser.

På lördagen kommer Klubb Svarta Guldet att spela vinyl i restaurangen!

Gratisprenumeration på ETC Örebro

Vi har det glada nöjet att få meddela att det ingår en gratisprenumeration på ETC Örebro när du köper en festivalbiljett till Parkfesten. 10 nummer av tidningen får man och erbjudandet gäller för de som skriver upp sig på plats i Nora Folkets Park. Ännu ett fullgott skäl till att köpa en biljett till Parkfesten!

ETC Örebro: http://orebro.etc.se/

Turlista för veteranbussen

Nu presenterar vi busstiderna för årets festival. Veteranbussen, en Scania från 1954, kör mellan Nora Torg och Nora Folkets Park.

Vi tackar NBVJ för deras positiva inställning till Parkfesten.

Lars Demian & David Tallroth ersätter Thorsten Flinck

Med kort varsel har vi lyckats boka in Lars Demian och David Tallroth till fredagen. De ersätter Thorsten Flinck som tyvärr blev tvungen att ställa in sin spelning. Vi hoppas att Thorsten kryar på sig och ser nu istället fram emot Demian och Tallroths spelning på Teaterladan!