Video som presenterar Parkfesten 2013

Spana in vår nya video som presenterar årets artister!

Biljettköp hittar du här: http://www.parkfesten.se/kop-biljett/

Parkfesten Crew

Spelschema 2013 och biljettinformation

Här är årets spelschema. Klicka på bilden för en större version.

Med reservation för ev ändringar.

Biljettinformation
I entrén kostar biljetterna 300:- för en dag och 450:- för två dagar. Förköpsbiljetterna som du hittar online och i butikerna kostar 240:- för en dag och 360:- för två. Väljer du att köpa biljetter via www.parkfesten.se tillkommer ingen serviceavgift.

Är du mellan 13-19 år kan du köpa ungdomsbiljetter som är ännu billigare. Läs mer om priserna längst ner på den här sidan: www.parkfesten.se/kop-biljett

Är ni intresserade av VIP-biljetter som kostar 500:- hör ni enklast av er till info@parkfesten.se för mer information. Erbjudandet är tillgängligt vid köp av minst fem VIP-biljetter.

Vi ses väl på Parkfesten i helgen? Sommarens stora musikfest i Nora är äntligen här!

Hälsningar,
Parkfesten Crew

Dan Hylander & Orkester klara för Parkfesten + ny tävling

Ni har väl inte missat att Dan Hylander & Orkester är klara för Parkfesten? Det är många som har hört av sig som tycker att det är på tiden att Dan kommer till Nora Folkets Park, och det tycker vi också! Därför är det extra kul att äntligen få ro den här bokningen i hamn.

Nu har vi även dragit igång en ny tävling där du kan vinna VIP-biljetter till årets festival. Tävlingen hittar du på www.parkfesten.se/tavling

Den 12-13 juli drar vi igång Parkfesten, och det här året får ni bara inte missa den! Det kommer bli en festivalupplevelse utöver det vanliga med fantastisk musik, välsmakande asiatisk mat, skivförsäljning med Record Palace och Mellotronen, artistmerch, överraskningar m.m.

Vi hoppas att ni får en riktigt skön sommar och att vi ses i Nora Folkets Park!

Hälsningar,

Parkfesten Crew

Blues Pills ställer in och Den Stora Vilan ersätter

Våra goda vänner i Den Stora Vilan kommer till Parkfesten 2013! De spelar fredagen den 12 juli och fyller därmed den plats som Blues Pills lämnat.

Här kan ni läsa om varför Blues Pills har ställt in sin spelning:

”Unfortunately we had to cancel our show at Parkfesten next month. On account that Cory had to go back to America for personal reasons. So sorry to the promoters of the festival and to the people who was going to see us there. Hopefully we’ll see you guys next year! // Blues Pills”

Tyvärr ser läget ut som det gör. Vi hoppas verkligen att de kan dyka upp på Parkfesten 2014.

Med varma hälsningar,

Parkfesten Crew

Favorit i repris – Ta veteranbussen till Parkfesten

Noras egen veteranbuss, en Scania från 1954, kommer återigen att gå i trafik under festivalkvällarna, den 12-13 juli. Mer information om bussens tider presenteras längre fram.

Vi tackar NBVJ för deras positiva inställning till Parkfesten!