Den nionde upplagan av Parkfesten blev en succé!

Vi vill rikta ett stort tack till alla artister, volontärer, besökare och samarbetspartners som gjorde Parkfesten till en så pass lyckad tillställning i år. Det är mycket arbete och slit som ligger bakom och vi tar inte ut ett öre i egen ficka. Därför är det extra kul när det blir uppskattat, annars skulle festivalen aldrig ha funnits i hela nio år. Nu siktar vi mot den 10:e upplagan av Parkfesten i Nora Folkets Park.

Nothing can stop us now…

Film – Parkfesten 2016

Artister FREDAG: John Holm, Kebnekajse, Thorsten Flinck & Kenny Håkansson, Fluru, The Strollers, KNASH, Magna Mater, The Bloakes, BLOMBA
Artister LÖRDAG: Kleerup, Södra Bergens Balalaikor, Ted Ström, Coste Apetrea, Suranjana Ghosh, Max Åhman, Sagor & Swing, Orkan, Mama Chajes Orkestar, Necromonkey

Parken öppnar kl 17.30 och stänger igen 01.30 båda dagarna.

Förköpsbiljetter

Rabatterade förköpsbiljetter kostar 275:- för fredag- eller lördagsbiljetter och 450:- för tvådagarsbiljetter. Förutom att köpa biljetter på parkfesten.se/biljetter och ticketmaster.se kan man även köpa biljetter i butik.

Här kan du köpa förköpsbiljetter:
Direkten (Nora)
Banana Moon (Örebro)
Lindhska Bokhandeln (Örebro)
Nora Turistbyrå
Örebrokompaniet / Örebro slott
Akademibokhandeln (Lindesberg)
OBS! Serviceavgift kan tillkomma.

Köp av biljetter på plats

Förköpsbiljetterna är rabatterade och kostar mindre än vad inträde gör på plats. Vid entrén kostar det 350:- för fredag- eller lördagsbiljetter och 550:- för tvådagarsbiljetter.

Köp biljetter till Parkfesten

Nu kan man köpa biljetter till årets festival online via www.parkfesten.se/biljetter eller www.ticketmaster.se . Vi kommer även att sälja biljetter på Direkten i Nora, Nora Turistbyrå, Banana Moon i Örebro, Lindhska Bokhandeln i Örebro, Örebrokompaniet/Örebro slott samt Akademibokhandeln i Lindesberg.

Rabatterade förköpsbiljetter: 1-dag 275:- / 2-dagar 450:-
Vid entrén på Parkfesten: 1-dag 350:- / 2-dagar 550:-

Artister fredag: John Holm, Kebnekajse, Thorsten Flinck & Kenny Håkansson, The Strollers, KNASH, The Bloakes, Fluru, Guilherme
Artister lördag: Kleerup, Södra Bergens Balalaikor, Ted Ström, Sagor & Swing, Orkan, Mama Chajes Orkestar, Necromonkey

Med reservation för ev. ändringar.
Fler artister tillkommer…

Parkfesten 2016 – Ett nytt kapitel

parkfest_startsida_artister

 

Likt vi alla lyssnar på musik så lyssnar vi även på det rådande samhällsklimatet. De röster som hörs och de röster som inte får höras. Vi sticker inte ner våra huvuden i sanden utan gör vårt bästa för att skapa en plats där alla kan mötas och upptäcka spännande musik tillsammans, stora som små. Den ideella föreningen Levande Musik i Nora och musikfestivalen Parkfesten har sedan starten 2008 genomgått en rad förändringar och utvecklats. Ett nytt kapitel skrivs för varje år och som festivalarrangörer har vi lärt oss en hel del under årens lopp. I år vill vi påminna er om att musiken är gränslös, den utmanar oss och vidgar våra vyer. Vi anser att en festival ska vara en plats där människor med alla olika bakgrunder ska kunna förenas i ljuset av minnesvärda ögonblick och fantastiska framträdanden.

I år vänder vi blad och skriver ett nytt kapitel tillsammans med alla våra fina besökare och artister. Vi är oerhört tacksamma över att ha kommit så här långt. Parkfesten 2016 blir något extra och vi hoppas att ni är med oss i Nora Folkets Park den 29-30 juli.

Håll utkik för mer information här på vår hemsida och på www.facebook.com/Parkfesten